Als ondernemer kan het niet anders dan dat je met verduurzaming te maken hebt gehad. Nu de energietransitie in volle gang is, zijn niet alleen particulieren maar ook bedrijven om je heen bezig met het verduurzamen van hun panden. 

Geen verrassing, want de overheid stimuleert het bedrijfsleven al langer om duurzamer te worden. In het klimaatakkoord zijn daar allerlei afspraken over gemaakt.

Maar wat betekent dit nu voor jou als ondernemer, vastgoed- of bedrijfseigenaar? Met onze blogs willen wij jou van juiste & objectieve informatie voorzien, zodat je goed weet wat je te wachten staat.

Met de artikelen in deze categorie willen wij je informeren over alle zaken rondom de verduurzaming van zakelijk vastgoed. Dit is vooral nú van belang, omdat de subsidies nu riant zijn en de overheid er alles aan gelegen is om je in beweging te krijgen. De verwachting is dat in de toekomst de subsidies lager worden en de overheid van stimulerend naar dwingend zal gaan. Dat betekent bijvoorbeeld dat je boetes krijgt als je niet voldoet aan de energiebesparingsplicht.

En daarnaast levert het verduurzamen van je vastgoed ook gewoon geld op. Veel leesplezier!

Nieuwste artikelen

Ga terug naar de kennisbank