Benieuwd of zonnepanelen voor uw bedrijf interessant zijn?

Bel 085-0655480 en spreek direct met onze expert Roel

Menu

Projecten

Een greep uit de zonneparken die we de afgelopen tijd hebben aangelegd.

Venus 100 Heerenveen

Onder de rook van Heerenveen staat het enorme bedrijfspand Venus 100. Een geweldig dak voor een zonnestroominstallatie! Uit het eerste gesprek bleek dat er al meerdere opties voor het opwekken van duurzame energie onderzocht waren. Na een nauwkeurige dakconstructie-berekening en een advies op maat was zonnestroom overduidelijk de beste optie.

De Beer Sanitair

Mark de Beer van De Beer Sanitair uit Barneveld had al langer de wens om qua energie zelfvoorzienend te worden. Maar het blijft een onderneming, dus moest de oplossing ook financieel interessant zijn. Veel van de onderzochte opties waren dat niet, maar onze zonnestroominstallatie wel!

Plameco

Robert Oudshoorn, directeur van Plameco, kwam via een zakelijke kennis met ons in aanraking. Voor die tijd had hij eigenlijk nog nooit nagedacht over een zonnestroominstallatie op zijn dak, maar inmiddels is hij de trotse eigenaar van een installatie met bijna 150.000 Wp vermogen.

Protestantse Kerk Nederland (PKN)

PKN had een aantal jaar geleden al de wens om een zonnestroominstallatie op het dak van hun hoofdkantoor te laten bouwen. Een haalbaarheidsonderzoek wees toen uit dat het dak daar niet geschikt voor was, waarna het is blijven liggen. Toen wij dat een aantal jaar later via via hoorden, hebben we contact met ze gezocht. Wij zagen namelijk wel mogelijkheden!

Jakarta Hotel

Voor het Jakarta Hotel te Amsterdam heeft Zonnestroom Nederland in 2018 een zonnestroominstallatie mogen bouwen. De groene oase, zo wordt het hotel ook wel genoemd, draagt deze naam nu niet meer alleen binnen, maar ook buiten, middels een hoogwaardige zonnestroominstallatie.

Zonneveld (Best)

Het zonneveld te Best is een initiatief van slechts enkele individuen. Toch is het tot stand gekomen! Een grondgebonden zonnestroomproject van ruim 19.000 zonnepanelen! Eind 2018 zijn we begonnen met de bouw en op dit moment nog volop bezig. We zullen spoedig van ons laten horen met méér informatie en beeldmateriaal.

Decathlon (Breda)

Decathlon, wie kent het niet? Opgericht in 1976 in Frankrijk en inmiddels internationaal bekend als sportwinkel heeft Zonnestroom Nederland in 2017 een tweetal zonnestroominstallaties voor Decathlon mogen bouwen. Eén installatie op het filiaal te Breda, en de andere installatie op het filiaal te Best.

Maatschap Veldhuisen

Voor Maatschap Veldhuisen heeft Zonnestroom Nederland in 2018 een zakelijke zonnestroominstallatie gebouwd, welke uit hoogwaardige 275 watt piek poly-kristallijn panelen met twee multi-stringomvormers is opgebouwd.

Decathlon, Karwei & Jumbo (Best)

In opdracht van Decathlon, Karwei & Jumbo heeft Zonnestroom Nederland in 2017 een grootschalige zonnestroominstallatie gebouwd op het betreffende pand van voorgenoemde winkelketens. Nu is winkelen bij deze filialen niet alleen leuk, maar óók nog eens duurzamer geworden!

Bleumink

Bleumink te Wilnis is een timmerbedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is. In 2008 is er een tweede vestiging geopend in Maarssen. Zonnestroom Nederland heeft hier een mooie zonnestroominstallatie geplaatst. Authentiek vakmanschap in een moderne jas!

Download E-book “Subsidie Zakelijke Zonnepanelen

  • Hoe rendement tot ruim 20% te realiseren met een zonnestroominstallatie

  • Hoe u bespaart op uw energierekening met een zonnestroominstallatie

  • Hoe u een grote stap zet in een duurzame bedrijfsvoering

  • Hoeveel SDE+ susbsidie u kunt ontvangen

Ebook downloaden