Roel removebg 150x150
Benieuwd of zonnepanelen voor jouw bedrijf interessant zijn?

Bel 085-0655480 en spreek direct met onze expert Roel

Menu

Projecten

Een greep uit de zonneparken die we de afgelopen tijd hebben aangelegd.

Naamloos 1 e1561376834679

Zonneveld Best

Het Zonneveld in Best is het 2e project dat we met Gerald van Kessel hebben opgepakt. Gerald had een stuk grond in bezit, met het idee om daar te gaan bouwen. Toen bleek dat dat op korte termijn niet mogelijk was, keek hij naar andere oplossingen. Dat werd een zonneveld!
DJI 0031 1

Venus 100 Heerenveen

Onder de rook van Heerenveen staat het enorme bedrijfspand Venus 100. Een geweldig dak voor een zonnestroominstallatie! Uit het eerste gesprek bleek dat er al meerdere opties voor het opwekken van duurzame energie onderzocht waren. Na een nauwkeurige dakconstructie-berekening en een advies op maat was zonnestroom overduidelijk de beste optie.
deca e1546609468573

Bestpoort

Projectontwikkelaar Gerald van Kessel had een vooruitziende blik. Hij voelde in de laatste economische crisis al aan dat duurzaam bouwen wel eens heel belangrijk kon worden. Het roer moest om, de gebouwen in zijn portefeuille moesten groener! Via Decathlon Best, 1 van de huurders in de Bestpoort, kwam hij Roel op het spoor. Nu zijn we 780.000 Wp zonnestroom rijker!
14 e1546609905742

Decathlon (Breda)

Decathlon, wie kent het niet? Opgericht in 1976 in Frankrijk en inmiddels internationaal bekend als sportwinkel heeft Zonnestroom Nederland in 2017 een tweetal zonnestroominstallaties voor Decathlon mogen bouwen. Eén installatie op het filiaal te Breda, en de andere installatie op het filiaal te Best.
Knipsel e1565265350827

EN Motoren Nijmegen B.V.

EN Motoren Nijmegen B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige standaard en maatwerk motoren voor industrieel gebruik. Met het oog op continue optimalisatie van hun producten en diensten is het daarom geen gekke keuze geweest om voor zakelijke zonnepanelen te kiezen. Dat strookt met hun visie!
DJI 0014 e1548329661560

Anamet Europe B.V.

Kwaliteit, innovatie & ontwikkeling is voor Anamet Europe B.V. niet onbekend gezien de producten en diensten die zij leveren. Zodoende was de stap snel gezet richting een duurzamere bedrijfsvoering. Dit uiteraard middels een kwalitatief hoogwaardige zonnestroominstallatie!
DJI 0028

Energiecoöperatie Zonnedorpen

In Energiecoöperatie Zonnedorpen hebben een aantal Groningse dorpen de handen ineen geslagen om in hun eigen energiebehoefte te voorzien. Ze hadden al een mooi perceel op het oog voor zonnepanelen. Samen met Zonnestroom Nederland is dat idee verder uitgewerkt tot een indrukwekkende zonneweide.
Knipsel kopie

Oudijk Moordrecht

Paul Oudijk heeft een boerenbedrijf in Moordrecht. Hij heeft veel gebouwen met geschikte daken voor zonnestroom. Toen het bouwbedrijf waar hij mee werkt hem daarop wees, was de link met Zonnestroom Nederland snel gelegd.
DJI 0008

Protestantse Kerk Nederland (PKN)

PKN had een aantal jaar geleden al de wens om een zonnestroominstallatie op het dak van hun hoofdkantoor te laten bouwen. Een haalbaarheidsonderzoek wees toen uit dat het dak daar niet geschikt voor was, waarna het is blijven liggen. Toen wij dat een aantal jaar later via via hoorden, hebben we contact met ze gezocht. Wij zagen namelijk wel mogelijkheden!
IMG 20180621 105330196 e1546602117126

Jakarta Hotel

Voor het Jakarta Hotel te Amsterdam heeft Zonnestroom Nederland in 2018 een zonnestroominstallatie mogen bouwen. De groene oase, zo wordt het hotel ook wel genoemd, draagt deze naam nu niet meer alleen binnen, maar ook buiten, middels een hoogwaardige zonnestroominstallatie.

Download E-book "Subsidie Zakelijke Zonnepanelen"

  • Hoe rendement tot ruim 20% te realiseren met een zonnestroominstallatie

  • Hoe jij bespaart op jouw energierekening met een zonnestroominstallatie

  • Hoe jij een grote stap zet in een duurzame bedrijfsvoering

  • Hoeveel SDE+ subsidie jij kunt ontvangen

Ebook downloaden