Roel removebg 150x150
Benieuwd of zonnepanelen voor jouw bedrijf interessant zijn?

Bel 085-0655480 en spreek direct met onze expert Roel

Menu

Projecten

Een greep uit de zonneparken die we de afgelopen tijd hebben aangelegd.

Naamloos 1 e1561376834679

Zonneveld Best

Het Zonneveld in Best is het 2e project dat we met Gerald van Kessel hebben opgepakt. Gerald had een stuk grond in bezit, met het idee om daar te gaan bouwen. Toen bleek dat dat op korte termijn niet mogelijk was, keek hij naar andere oplossingen. Dat werd een zonneveld!
DJI 0031 1

Venus 100 Heerenveen

Onder de rook van Heerenveen staat het enorme bedrijfspand Venus 100. Een geweldig dak voor een zonnestroominstallatie! Uit het eerste gesprek bleek dat er al meerdere opties voor het opwekken van duurzame energie onderzocht waren. Na een nauwkeurige dakconstructie-berekening en een advies op maat was zonnestroom overduidelijk de beste optie.
deca e1546609468573

Bestpoort

Projectontwikkelaar Gerald van Kessel had een vooruitziende blik. Hij voelde in de laatste economische crisis al aan dat duurzaam bouwen wel eens heel belangrijk kon worden. Het roer moest om, de gebouwen in zijn portefeuille moesten groener! Via Decathlon Best, 1 van de huurders in de Bestpoort, kwam hij Roel op het spoor. Nu zijn we 780.000 Wp zonnestroom rijker!
Zonnestroom project Atoomweg 10 Groningen 1

Atoomweg 10

Atoomweg 10 in Groningen is één van de panden uit het vastgoed van Pieter Heerema. Pieter heeft de wens om al zijn vastgoed te verduurzamen en voor hem mochten we eerder al een zonnestroominstallatie op het dak van Venus 100 in Heerenveen realiseren. Ook voor het pand aan de Atoomweg 10 in Groningen kon Zonnestroom Nederland in korte tijd een mooie zonnestroominstallatie realiseren.
Zonnestroom project Gevelelementen 4

Gevelelementen

Gevelelementen Noord Holland had de wens hun nieuwe pand in Heerhugowaard direct te verduurzamen. Als klant van Scholt Energy Services werden zij in contact gebracht met Zonnestroom Nederland. In de zomer van 2019 mochten wij voor hen een zonnestroominstallatie realiseren.
Zonnestroom project Atoomweg 19 Groningen 1

Atoomweg 19 Groningen

Atoomweg 19 is één van de panden uit het vastgoed van Pieter Heerema. Pieter heeft de wens om al zijn vastgoed te verduurzamen en voor hem mochten we eerder al een zonnestroominstallatie op het dak van Venus 100 in Heerenveen realiseren. Ook voor het pand aan de Atoomweg 19 in Groningen kon Zonnestroom Nederland in korte tijd een mooie zonnestroominstallatie realiseren.
14 e1546609905742

Decathlon (Breda)

Decathlon, wie kent het niet? Opgericht in 1976 in Frankrijk en inmiddels internationaal bekend als sportwinkel heeft Zonnestroom Nederland in 2017 een tweetal zonnestroominstallaties voor Decathlon mogen bouwen. Eén installatie op het filiaal te Breda, en de andere installatie op het filiaal te Best.
Zonnestroom-project-Tasche-Staalbouw-4

Tasche Staalbouw

Frank Tasche ging op 2 locaties nieuwbouwen. Zowel voor Tasche Stalen Trappen als Tasche Staalbouw werden er nieuwe gebouwen uit de grond gestampt. Bij het doorrekenen kwam Franks accountant met de suggestie om een zonnestroominstallatie aan te leggen. Na het aanvragen van een advies op maat kwam Zonnestroom Nederland als beste uit de bus.
Zonnestroom project HTC Parking & Security 3

HTC Parking & Security

HTC Parking & Security is een bedrijf dat zelf garant staat voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid en was op zoek naar een bedrijf dat hen hetzelfde kon bieden. Het voorstel voor een zonnestroominstallatie dat Zonnestroom Nederland hen deed, sprak hen aan en zodoende realiseerden wij voor hen een mooie installatie op het dak van hun pand in Waddinxveen.
Zonnestroom project Waterkracht 4

Waterkracht

Als partner van Scholt Energy Services mocht Zonnestroom Nederland voor Waterkracht op het dak van hun pand in Varsseveld een zonnestroominstallatie realiseren.

Download E-book "Subsidie Zakelijke Zonnepanelen"

  • Hoe rendement tot ruim 20% te realiseren met een zonnestroominstallatie

  • Hoe jij bespaart op jouw energierekening met een zonnestroominstallatie

  • Hoe jij een grote stap zet in een duurzame bedrijfsvoering

  • Hoeveel SDE+ subsidie jij kunt ontvangen

Ebook downloaden