Benieuwd of zonnepanelen voor jouw bedrijf interessant zijn?

Bel 085-0655480 en spreek direct met onze expert Roel

Menu

Projecten

Een greep uit de zonneparken die we de afgelopen tijd hebben aangelegd.

Venus 100 Heerenveen

Onder de rook van Heerenveen staat het enorme bedrijfspand Venus 100. Een geweldig dak voor een zonnestroominstallatie! Uit het eerste gesprek bleek dat er al meerdere opties voor het opwekken van duurzame energie onderzocht waren. Na een nauwkeurige dakconstructie-berekening en een advies op maat was zonnestroom overduidelijk de beste optie.

Bestpoort

Projectontwikkelaar Gerald van Kessel had een vooruitziende blik. Hij voelde in de laatste economische crisis al aan dat duurzaam bouwen wel eens heel belangrijk kon worden. Het roer moest om, de gebouwen in zijn portefeuille moesten groener! Via Decathlon Best, 1 van de huurders in de Bestpoort, kwam hij Roel op het spoor. Nu zijn we 780.000 Wp zonnestroom rijker!

Plameco

Robert Oudshoorn, directeur van Plameco, kwam via een zakelijke kennis met ons in aanraking. Voor die tijd had hij eigenlijk nog nooit nagedacht over een zonnestroominstallatie op zijn dak, maar inmiddels is hij de trotse eigenaar van een installatie met bijna 150.000 Wp vermogen.

Zonneveld Best

Het Zonneveld in Best is het 2e project dat we met Gerald van Kessel hebben opgepakt. Gerald had een stuk grond in bezit, met het idee om daar te gaan bouwen. Toen bleek dat dat op korte termijn niet mogelijk was, keek hij naar andere oplossingen. Dat werd een zonneveld!

Oudijk Moordrecht

Paul Oudijk heeft een boerenbedrijf in Moordrecht. Hij heeft veel gebouwen met geschikte daken voor zonnestroom. Toen het bouwbedrijf waar hij mee werkt hem daarop wees, was de link met Zonnestroom Nederland snel gelegd.

Tasche Staalbouw

Frank Tasche ging op 2 locaties nieuwbouwen. Zowel voor Tasche Stalen Trappen als Tasche Staalbouw werden er nieuwe gebouwen uit de grond gestampt. Bij het doorrekenen kwam Franks accountant met de suggestie om een zonnestroominstallatie aan te leggen. Na het aanvragen van een advies op maat kwam Zonnestroom Nederland als beste uit de bus.

HKA Nieuwkoop

Frank Hogendoorn runt een loonwerkersbedrijf. Toen hij een nieuwe schuur liet bouwen, kwam het bouwbedrijf met een tip. Er bleek namelijk meer dan genoeg ruimte te zijn voor een zonnestroominstallatie, waarmee Frank niet alleen duurzaam zijn energie kan opwekken, maar ook kosten kan besparen.

Sellon (van Stenis Groep)

De broers Wim en Arjen van Stenis houden kantoor in hetzelfde pand. Een nieuw gebouwd pand, waarvoor ze graag zonnepanelen op het dak wilden. Wims zoon en Roel kenden elkaar van vroeger, dus was het lijntje snel gelegd. Ons plan sprak ze aan, inmiddels ligt er een mooie installatie.

Fried van de Laar

Aannemersbedrijf Fried van de Laar onderhoudt een aantal panden met zonnestroominstallaties van Zonnestroom Nederland. De eigenaar van deze panden heeft ze naar ons doorverwezen met hun wens: een energieneutrale onderneming zijn. Die uitdaging gaan we natuurlijk graag aan!

Anamet Europe B.V.

Kwaliteit, innovatie & ontwikkeling is voor Anamet Europe B.V. niet onbekend gezien de producten en diensten die zij leveren. Zodoende was de stap snel gezet richting een duurzamere bedrijfsvoering. Dit uiteraard middels een kwalitatief hoogwaardige zonnestroominstallatie!

Download E-book “Subsidie Zakelijke Zonnepanelen

  • Hoe rendement tot ruim 20% te realiseren met een zonnestroominstallatie

  • Hoe jij bespaart op jouw energierekening met een zonnestroominstallatie

  • Hoe jij een grote stap zet in een duurzame bedrijfsvoering

  • Hoeveel SDE+ susbsidie jij kunt ontvangen

Ebook downloaden