Werkwijze: hoe we het aanpakken

Een persoonlijke aanpak werkt het beste. Je investeert niet elke dag in zonnestroom, dus wil je werken met een partij die je vertrouwt en waar je een klik mee hebt.

De eerste stap is een gratis advies op maat. Door wat gegevens over jouw bedrijf in te vullen, kunnen we al een heel degelijk beeld schetsen van de mogelijkheden. Daarna komen we graag bij je langs om het rapport te bespreken en de locatie te bekijken. Omdat we ons huiswerk dan al gedaan hebben, kunnen we gelijk spijkers met koppen slaan. In het gratis advies op maat zie je onder andere een professionele opbrengstberekening, een uitwerking van de mogelijke subsidies en een duidelijke, goed uitgewerkte businesscase.

  • Persoonlijke aanpak
  • Snelle doorlooptijd
  • Ervaren team

We werken in 4 stappen samen naar een zonnestroominstallatie waar je trots op kunt zijn!

arrow right yellow Advies en begeleiding
Bekijk de videoBekijk de video

In deze fase nemen we je mee in de wereld van zonnestroom voor jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat het zonnestroomproject precies op maat is. We helpen je met een succesvolle SDE-aanvraag en adviseren je over de fiscale regelingen die je kunt gebruiken.

  • Finetunen van je project
  • Succesvol aanvragen van subsidies
  • Continue ondersteuning en begeleiding van Zonnestroom Nederland
  • Onderhandeling met betrokken partijen bij PPA.
arrow right yellow Koop of gefinancierde oplossing
Bekijk de videoBekijk de video

Na de 1e stap is het tijd om te kiezen: ga je kopen of leasen? Beide opties hebben voordelen, dus eigenlijk kun je haast geen verkeerde keuze maken.

Het voordeel van kopen is dat je direct eigenaar bent. Als je het geld hebt, kun je het beter in een zonnestroomproject steken, dan dat het staat te verstoffen op de bank. Het is niet alsof je veel rente vangt…

Leasen kan ook. Met onze interessante regeling geniet je van de voordelen van zakelijke zonnestroom, zonder dat je geld kwijt bent aan een investering.

arrow right yellow Bouw en installatie
Bekijk de videoBekijk de video

Na het afronden van de technische voorbereiding, is het tijd voor de bouw en installatie! We hebben dan allang een stringplan, single line diagram en andere plannen gemaakt, zodat we precies weten wat er moet gebeuren.

Als wij jouw zonnestroominstallatie bouwen, heb je nergens omkijken meer naar. We kopen de juiste zonnepanelen in, zorgen dat het correct gemonteerd en aangesloten wordt, en zorgen tot slot voor de monitoring.

arrow right yellow Monitoring en support
Bekijk de videoBekijk de video

Nadat je zonnestroominstallatie is opgeleverd, ben je nog niet van ons af. Dat is niet onze stijl. We zorgen bijvoorbeeld voor het jaarlijkse onderhoud, monitoren actief of je installatie optimaal functioneert en je krijgt onze Solar Signage.

De Solar Signage is onze zelfontwikkelde narrowcasting-oplossing, waarmee je op een beeldscherm terug kunt zien wat je zonnestroominstallatie opbrengt.