Zonnepanelen leasen zakelijk

Zonnestroom project Gevelelementen close up 2

Zakelijk zonnepanelen leasen? Dat kan! Met de interessante regeling van Zonnestroom Nederland geniet je van de voordelen van zakelijke zonnepanelen, zonder flinke investeringen te hoeven doen.

Wanneer zakelijke zonnepanelen leasen?

Als je genoeg geld hebt om zonnepanelen te kopen, is dat altijd de betere keuze. Maar dat gaat niet altijd. Misschien heb je net een duur pand gekocht of een nieuwe productiehal ingericht. Wat de reden ook is, je hebt even iets minder te besteden.

Dan is het leasen van zakelijke zonnepanelen een ideale oplossing. Je hoeft niet te investeren, hebt geen gedoe, maar wel de voordelen van zakelijke zonnestroom.

Zo werkt het leasen van zakelijke zonnepanelen

Zakelijk zonnepanelen leasen is heel eenvoudig. Je kunt ons dan het beste zien als je nieuwe energieleverancier. Om het simpel te houden, gaat het traject daarna ongeveer zo:

  • Je betaalt ons het bedrag dat je nu aan je energieleverancier betaalt
  • Wij bouwen en onderhouden een complete zonnestroominstallatie
  • Jij krijgt alle stroom die je nodig hebt

Die zonnestroominstallatie kan op je dak gebouwd worden of op een leegstaand stuk grond. Hoe het leasen precies gaat, hangt onder andere af van je dak en je stroomverbruik. Neem daarom altijd eerst even contact met ons op om je wensen te bespreken.

Voordelen van zakelijk zonnepanelen leasen

  • Investeren hoeft niet
  • Na 20 jaar automatisch eigenaar
  • Geen gedoe met onderhoud

Het GROOTSTE voordeel

Zie je ‘m staan, dat 2e voordeel? Dat is eigenlijk 1 van de mooiste dingen van het leasen van zakelijke zonnepanelen bij Zonnestroom Nederland. Na 20 jaar ben je volledig eigenaar van de installatie. Na 20 jaar heb je dus gratis zonnestroom voor je bedrijf. Alsof het niks is!

Gratis advies op maat

Denk jij na over het leasen van zakelijke zonnepanelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen we, want er komt een hoop bij kijken. Daarom kun je bij Zonnestroom Nederland een gratis advies op maat krijgen. Samen met 1 van onze experts bespreek je de mogelijkheden en wensen voor jouw bedrijf. Helemaal vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Ik wil advies op maat