Onze missie

Samen met ondernemers de wereld verbeteren

Dat is waar we voor staan. Dat doen we door duurzaam ondernemen winstgevend, makkelijk en leuk te maken. Door ondernemers energie te geven om de volgende stap te zetten, letterlijk en figuurlijk.

Nederland bungelt al jarenlang ergens onderaan de lijstjes als het om de energietransitie gaat. En dat komt alleen maar omdat de overheid en grote energiebedrijven hun verantwoordelijkheid niet nemen. Met Zonnestroom Nederland zorgen we ervoor dat jij als ondernemer kunt laten zien uit welk hout we écht gesneden zijn. Geen slap gedoe, maar spierballen tonen!

Als ondernemers zien we dat we samen met andere ondernemers het grootste verschil kunnen maken. Ondernemend Nederland heeft namelijk wel de slagkracht en durf om de problemen in deze wereld écht aan te pakken. Samen met jou maken we van Nederland weer de nummer 1 als het gaat om duurzame energie,

Je bent er als ondernemer natuurlijk allang achter dat duurzaamheid niet langer een modewoord is, maar pure noodzaak. Maar je moet je focussen op je eigen business, en wilt niet te veel tijd en energie steken in de overstap op duurzame energie.

Dat snappen we als geen ander.

Daarom nemen we jou het werk uit handen. We werken gratis een business case voor je uit, geven je advies op maat en zorgen dat je nauwelijks iets merkt van de installatie en het gebruik van je zakelijke zonnestroominstallatie. Behalve het verschil in je portemonnee, natuurlijk!

Want dat regelen we voor je: duurzame energie en meer geld. Laat dat maar aan de energieke ondernemers van Zonnestroom Nederland over.