Benieuwd of zonnepanelen voor jouw bedrijf interessant zijn?

Bel 085-0655480 en spreek direct met onze expert Roel

Menu

Over ons jongensboek

Wie zijn die gasten eigenlijk?

Zonnestroom Nederland is begin 2013 opgericht door Roel en Marthijn. Inmiddels zijn we flink gegroeid richting een team van ruim 20 man bestaande uit de beste specialisten op het gebied van zakelijke zonnestroom, verschillende vestigingen verspreid door het land en bouwen we elke maand weer een aantal mooie zakelijke zonnestroominstallaties. 

Maar eerst even terug naar die winter van 2013. Marthijn was druk doende met duurzaamheid  en de overgang naar duurzame energie. Roel heeft op dat moment vijf jaar als managementtrainee bij Enexis/Fudura aan de energietransitie gewerkt en veel kennis en ervaring opgedaan rondom de op dat moment grootste zakelijke zonnestroomprojecten van Nederland. Maar traditionele energiebedrijven zoals Enexis/Fudura hebben altijd 1 vervelende eigenschap: ze…..zijn….zoooooo…..traaaaaaaaaaaaaaaaaaaag………

We zijn eens een biertje gaan drinken om onze frustraties daarover te delen. Het was duidelijk dat traditioneel bestuurde energiebedrijven niet in staat zijn om de groene revolutie in Nederland te versnellen. Dat moest en kon anders, vonden we: Zonnestroom Nederland was geboren.

1 loket voor alles: van subsidie tot bouw

Het grootste probleem van de overstap naar zakelijke zonnepanelen is de enorme versnippering. Als ondernemer heb je al snel met 5 verschillende partijen te maken om alles te regelen, en dat kost veel te veel tijd. Het is bijna een dagtaak om alles op elkaar af te stemmen. Daarom neemt Zonnestroom Nederland dat allemaal van je over.

We willen je laten zien dat je makkelijk geld kunt verdienen met je dak, zonder dat het je veel moeite, tijd of geld kost. Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste, dus doen we alles op maat.  Van advies tot de aanvraag van subsidies, van bouw tot onderhoud: het enige dat jij nog hoeft te doen is lachen als je je energierekening ziet. Want reken maar dat je daar blij van wordt!

Geef mij advies op maat

Geen hippies, maar daden

Het idee voor Zonnestroom Nederland is niet geboren uit een ideologisch oogpunt. Natuurlijk zien we dat er iets moet veranderen, maar dat was niet ons belangrijkste uitgangspunt. Want hoe leuk dat duurzame karakter ook is, uiteindelijk ben je als ondernemer verantwoordelijk voor het brood op jouw plank en die van je medewerkers. Er moet gewoon geld verdiend worden!

Door onze achtergrond weten we dat duurzaamheid en geld verdienen prima samengaan. Dat hebben we inmiddels bij een heleboel bedrijven bewezen: moderne zonnestroominstallaties die bakken met stroom opwekken voor een prikkie. Een investering waar je zomaar 15% rendement op haalt, waar zie je dat nog?

En dat je ondertussen op conferenties en verjaardagen vertelt dat je zo duurzaam bezig bent met je zonnepanelen, zullen wij aan niemand doorvertellen. Doen we zelf ook ;)…

Onze experts

Roel Lok
Advies/Projectleider
Willie van Aalst
Engineer
Pieter Hofstede
Projectleider
Wouter Kamp
Advies/Projectleider
John van Belkum
Interne Organisatie
Marthijn de Jong
Buitendienst
Jorrit Zeldenrust
Manager Binnendienst
Coralie Hospes
Office Manager
Eppo Kuipers
Chief Lean Officer
Robert van der Meer
Tekenaar
Arman Schoemaker
IT
Lars van Veen
Binnendienst
Martijn van Laak
Chief Lean Bouwen
Coen Wassink
Binnendienst
Herwin Broenink
Binnendienst
Tom Timsans
Bouwleider
Matthijs aan het Rot
Binnendienst
Jerom Gerritsen
Projectleider
Rogier Kaatee
Werkvoorbereider

Waarmee kunnen we je helpen?

Contact