Wij zijn Zonnestroom Nederland

Samen met ondernemers de wereld verbeteren. Dat is waar we voor staan. Dat doen we door duurzaam ondernemen winstgevend, makkelijk en leuk te maken. Door ondernemers energie te geven om de volgende stap te zetten, letterlijk en figuurlijk.

Team van 40 specialisten

Zonnestroom Nederland is opgericht vanuit de gedeelde frustratie van Roel en Marthijn: ze verbaasden en schaamden zich dat traditionele energiebedrijven de groene revolutie niet konden versnellen. Daarom hebben ze het heft in eigen handen genomen. Met succes, want inmiddels bestaat het team uit meer dan 40 van de beste specialisten op het gebied van zakelijke zonnestroom.

Onderdeel van ELIX

We zijn er trots op om onderdeel te zijn van ELIX. Hun missie is om de CO2-uitstoot van het bedrijfsleven te decimeren. Daar spelen onze zakelijke zonnepanelen natuurlijk een grote rol in, maar ELIX kijkt breder en verder dan dat. ELIX geeft inzicht in en advies over de beste manieren voor bedrijven om de energiesituatie van de toekomst vorm te geven. Dan gaat het over alles van laadpleinen tot energiemanagement.

Wij geven gegarandeerd energie

Niet alleen met onze zakelijke zonnestroominstallaties, maar ook met onze werkwijze en ondernemersgeest. Want alleen als ondernemers onder elkaar krijgen we de boel écht op gang. Geen uitdaging is ons te groot, we gaan elke dag vol energie voor het geven van energie.

Ervaar ons enthousiasme in de praktijk, en voordat je het weet werken we samen aan jouw zonnestroomproject!

Zonnestroom Nederland

Van A tot Z

We hebben de versnippering in de wereld van zakelijke zonnestroom eigenhandig de nek omgedraaid. Je kunt bij ons terecht voor het complete proces: van advies tot de aanvraag van SDE++ en van de bouw tot het onderhoud zit je bij ons goed.

De hoogste kwaliteit

Om met elkaar een nieuwe energiesituatie te creëren, heb je niks aan de korte termijn. Daarom gaan we bij Zonnestroom Nederland altijd voor het allerbeste, zodat je nu en over 20 jaar evenveel energie krijgt van je zonnepanelen.

Ruime ervaring

We hakken al een flinke tijd met dit bijltje. Dat zie je wel aan de grote zonnestroomprojecten die we samen met partners als Decathlon, Karwei, VidaXL en Jumbo Supermarkten hebben opgepakt!

Onderscheid met aandacht

Natuurlijk kunnen we flinke bedragen neerleggen voor reclames op tv, radio of in kranten. Maar we steken dat geld liever in iets dat voor ons allebei waardevoller is: een gratis advies op maat. Hierin zie je direct wat een zakelijke zonnestroominstallatie je kan opleveren!