Benieuwd of zonnepanelen voor uw bedrijf interessant zijn?
Bel 085-0655480 en spreek direct met onze expert Roel

Over ons

OVER ZONNESTROOM NEDERLAND

Na jaren actief te zijn geweest binnen traditionele energiebedrijven rondom de transitie naar duurzame energie kwamen Roel Lok, Wiard Jongsma en Marthijn de Jong eind 2013 tot het punt dat we inzagen dat traditioneel georganiseerde energiebedrijven niet in staat zijn om de groene revolutie in Nederland te versnellen. Zonnestroom Nederland was geboren.

Zonnestroom Nederland initieert, ontwikkelt, bouwt, investeert en exploiteert zonnestroominstallaties. Wij onderscheiden ons van de massa aan zonnestroomaanbieders door de kansen van een zonnestroominstallatie actief voor het voetlicht te brengen, op een professionele en kwalitatieve wijze de markt te bewerken en klanten volledig te ontzorgen. U wordt letterlijk van A tot Z bij de hand genomen. Hierbij hebben wij een dwingende focus op uw belang. Elke klant verdient het om een aanbod te ontvangen dat precies op maat is, waarbij onze belangen ondergeschikt zijn. Of u nu zelf wilt investeren of niet: in beide gevallen kunnen wij u een oplossing op maat bieden. De realisatie van een zonnestroominstallatie is een grote stap en moet een feest zijn!

Om dit te bereiken werken we samen met u en onze duurzame partners. Onze kennis en kunde is groot en alle onderwerpen kunnen aan bod komen. Of het nou engineering betreft of hulp bij uw onderzoek naar subsidiemogelijkheden, financiering of installatie, monitoring of onderhoud: wij kunnen u helpen. De afgelopen jaren hebben wij tientallen klanten geholpen met een succesvolle overstap naar zonnestroom.

Harderwijk

Ceintuurbaan 2 - 20, Harderwijk
https://www.zonnestroomnederland.nl/wp-content/uploads/2016/11/Gebouw-110-buitenkant-1-470x320.jpg

's-Hertogenbosch

Burg. Burgerslaan 40a, Den Bosch
https://www.zonnestroomnederland.nl/wp-content/uploads/2016/11/a2tradepark-470x320.jpg

Zuidlaren (Groningen)

Berkenweg 1, Zuidlaren
https://www.zonnestroomnederland.nl/wp-content/uploads/2016/11/het-park-zuidlaren-470x320.jpg