Extra SDE+ subsidieronde aangekondigd: grote kans voor zakelijke zonnestroominstallaties

Er is een extra SDE+ subsidieronde aangekondigd door minister Wiebes. In maart 2020 zal er een budget zijn tussen de 1,5 en 2 miljard euro. Dit volgt uit het niet benutte budget uit de eerdere subsidierondes van 2019.
Dit is een grote laatste kans voor zakelijke zonnestroomprojecten aangezien de SDE+ subsidie met focus op zonnestroom hierna verdwijnt.

Waarom nu SDE-subsidie aanvragen?

check SDE+ subsidie stopt in huidige vorm
check De laatste aanvraagronde opent in maart 2020
check Het aanvragen is een lastige klus en veel werk: wij hebben de ervaring om het voor je te regelen
check Vul je gegevens in en we checken gratis of je subsidie kunt krijgen
minister wiebes

Wat is de SDE+?

De SDE-subsidie vergoedt het verschil in de kostprijs van goedkopere grijze stroom ten opzichte van duurdere groene stroom. Oftewel: met de SDE heb je groene zonnestroom voor de prijs van grijze stroom. Dat maakt het een ontzettend interessante subsidie als je nadenkt over zakelijke zonnepanelen. Je begint gelijk met het besparen van geld en energie!

Voorkom dat je de SDE+ subsidie misloopt

  • Er zijn regelmatig bedrijven die een aanvraagronde missen – Dit omdat ze veel te laat zijn begonnen. Niet alleen de aanvraag is tijdrovend, maar ook de voorbereiding van je aanvraag.
  • De SDE+ subsidie in huidige vorm stopt – De nieuwe SDE++ subsidie die in 2020 de SDE+ opvolgt, is voornamelijk bedoeld om de CO2-uitstoot te verminderen. Terwijl deze laatste SDE+ subsidieronde een veel grotere focus heeft op zonnestroominstallaties. Mis deze kans dus niet!
Klanten beoordelen ons met een 9.0