Interesse of een vraag? Bel direct met onze expert Roel via 085-0655480

Roel Lok

De Beer Sanitair

Aanleiding

Zelf de energie produceren die je nodig hebt: dat was voor Mark de belangrijkste reden om contact met ons op te nemen. Na een hoop uitzoekwerk kwam Mark erachter dat veel oplossingen echt te prijzig zijn. De terugverdientijd werd te lang. Het adviesrapport dat hij bij ons heeft aangevraagd, gaf hem een heel ander beeld. Duurzaamheid, lagere energiekosten en zelfs een financieel voordeel kwamen samen in een zonnestroominstallatie op het dak.

de beer logo
arrow article
arrow article

Onze oplossing

Nu ligt er een dijk van een zonnestroominstallatie:

  • Vermogen installatie = 68.580 Wp
  • 254 Trina Solar TSM-PCO5A 270 Wp
  • 2x Huawei SUN2000 20 KTL omvormers
  • ValkPro onderconstructie
  • 1x Fuseguard (dynamische vermogensregeling)

Eigenlijk was de stroomaansluiting bij De Beer te klein voor het aantal panelen dat we kwijt konden. Daarom hebben we ervoor gekozen een FuseGuard te gebruiken. Deze dynamische vermogensregeling zorgt ervoor dat de opgewekte energie wordt afgestemd op het verbruik. Zo wordt de hoofdzekering beschermd tegen overbelasting en hebben we de stroomaansluiting niet hoeven verzwaren.

quote
quote

Ik wist dat ik voor een goede zonnestroominstallatie echte specialisten nodig had. Die heb ik gevonden bij Zonnestroom Nederland. Ik heb me tijdens het project geen enkele keer ergens zorgen over hoeven maken, alles ging precies zoals we hadden besproken. Ze hebben goed met ons meegedacht en de nauwkeurige berekening van de terugverdientijd heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken. Prima werk!

Download E-book "Subsidie Zakelijke Zonnepanelen"

Downloaden e-book arrow right
ebook cover
check Hoe rendement tot ruim 20% te realiseren met een zonnestroominstallatie
check Hoe jij bespaart op jouw energierekening met een zonnestroominstallatie
check Hoe jij een grote stap zet in een duurzame bedrijfsvoering
check Hoeveel SDE++ subsidie jij kunt ontvangen