De juiste aandacht

Onderhoud en monitoring

Goede investering! Maar hoe garandeer je de continue werking van je zonnestroom installatie?
ebook hoger rendement van je zonnestroominstallatie
IN ONS E-BOOK HEBBEN WE VERDER UITGEWERKT:
check hoe jouw zonnepanelen in optimale conditie blijven;
check hoe je je opwek kunt optimaliseren;
check of jouw zonnestroominstallatie op dit moment optimaal presteert.
Download gratis e-book arrow right
Download gratis e-book arrow right
Onderhoud en monitoring

Onderhoud en monitoring

Stel, je hebt een gloednieuwe auto gekocht. Het was geen goedkoop dingetje, maar een degelijke en veilige wagen waar je mee voor de dag kunt komen. Dan bespaar je natuurlijk niet op het onderhoud, en doe je er alles aan om je auto zo perfect mogelijk te laten functioneren. En net als bij een auto, hebben jouw zakelijke zonnepanelen ook inspectie en onderhoud nodig voor de beste en veiligste prestaties. Zonnestroom Nederland regelt dit voor je, van A tot Z.

Onze belofte: geen zorgen voor jou

Een zonnestroominstallatie laten realiseren is geen kleine klus. En ‘m daarna optimaal laten renderen gaat helaas ook niet vanzelf. Er komt van alles op je af: verzekeringen, schoonmaken, onderhoud en eventueel reparaties. Wat als je dit allemaal kunt neerleggen bij een partij met de ervaring en kennis die nodig is, zodat je nergens meer omkijken naar hebt? Dat kunnen wij je geven!

Verzekering en veiligheid

Heb je de zonnestroominstallatie door ons laten aanleggen, dan weet je al dat alles volledig correct en veilig gebeurd is. Het regelen van de juiste verzekering is in dat geval niet moeilijk, maar kost wel de nodige tijd. Wij weten precies wat verzekeraars nodig hebben, en regelen dit snel en vakkundig voor je.

Heb je de zakelijke zonnepanelen door een andere partij laten aanleggen, dan komen we graag eens langs voor een inspectie van de zonnepanelen, omvormers en de rest van de installatie.

Kost niks, helpt een hoop

Adviesgesprek aanvragen arrow right
check Rendementsoptimalisatie
check Volledige ontzorging
check Geen kosten of verplichtingen

Meer opwek = optimaal rendement

Naast een goed verzekerde en veilige installatie, haal je met de inspecties en monitoring van Zonnestroom Nederland ook simpelweg meer opwek. Hoe? 

Ten eerste zorgen we er met preventief onderhoud voor dat het systeem 100% in orde is en blijft. We weten dankzij onze ervaring wat de verwachte levensduur van alle onderdelen is, en kunnen dankzij nauwkeurige monitoring ook direct reageren als de opwek terugloopt. Op deze manier voorkomen we stilstand van je installatie en verlengen we de levensduur ervan. Dit bespaart je aanzienlijke kosten. Om ons vertrouwen in ons werk te tonen en jou de nodige gemoedsrust te bieden, verstrekken we PR-garanties. Dit geeft jou nog meer zekerheid.

Daarnaast maken we jouw zakelijke zonnepanelen op de juiste manier schoon. Dat komt best nauw, dus stuur alsjeblieft niet zelf iemand het dak op met een spons en glasreiniger. Met de juiste materialen en onderhoudsintervallen doen jouw zonnepanelen precies wat je van ze verwacht: maximaal stroom opwekken. En als we toch bezig zijn, doen we ter plekke een inspectie van de zonnepanelen.

Daarnaast komen we ook langs voor een algehele inspectie van de zakelijke zonnepanelen. Zo reduceren we brandrisico’s op jouw dak. Tot slot hebben we het dankzij onze moderne monitoring direct door als er iets mis is, zodat onze experts zo snel mogelijk op pad kunnen om de boel te repareren. 

Of het nu gaat om vereisten of lastige vragen van je verzekeraar, wij zijn er klaar voor. Dit is voor ons dagelijkse routine. Laat deze maar aan ons over dus.

Onderhoud & monitoring in het kort

Gratis adviesgesprek: kost niks, helpt een hoop

Ons aanbod klinkt misschien te mooi om waar te zijn. We laten je graag zien dat we geen gebakken lucht verkopen, dus kun je een gratis adviesgesprek aanvragen. Tijdens zo’n gesprek nemen we de mogelijkheden met je door en beantwoorden we al je vragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Direct berekenen of jouw zonnepanelen genoeg opleveren

Bereken prestatiescore van je zonnestroominstallatie arrow right dark

Wij worden beoordeeld met een 9,6

Beoordelingen van echte mensen en echte bedrijven. Je mag ze van ons nabellen!

Kwekerij Driezum fase I en II

Een bedrijf waar het prettig zakendoen mee is. Een goede keuze, goed overleg en uitleg. Met als resultaat een park van ca. 8.000 panelen welke snel gebouwd is en nu met 100% tevredenheid draait.
Romkje de Hoop
Zonnepanelen: 7.680 Oppervlakte: 17.000 m2
tetrapak Van de dakberekening tot de subsidieaanvraag is alles heel goed verlopen. Zonnestroom Nederland heeft zich perfect aan alle gemaakte afspraken gehouden en het resultaat mag er zijn!
Bart Tenfelde Technisch Projectleider
Zonnepanelen: 5.800 Oppervlakte: 20.000 m2
caltra logo Er was steeds duidelijke uitleg en documentatie. De bouwploeg die de installatie realiseerde was erg vriendelijk, geen klachten over. Naar mijn idee is er goed doorgewerkt.
Daniëlle van Nes
Zonnepanelen: 452 Oppervlakte: 1.500 m2
gevelelementen noord holland Prettig bedrijf om mee samen te werken. Zeer professioneel en keurig op planning. Alle werkzaamheden zijn vooraf netjes doorgesproken en overlegd. Ook tijdens de uitvoering werd goed gecommuniceerd en is alles soepel verlopen.
Robert Olie Ass. Productieleider
Zonnepanelen: 1.640 Oppervlakte: 7.500 m2
Logo Lutten Levert site Goede communicatie tijdens de bouw en transparantie in de kosten en in de communicatie richting de onderaannemers. Zeker een betrouwbare partner die ik van harte kan aanbevelen.
Gerwin Veltink
Zonnepanelen: 5.956 Oppervlakte: 10.000 m2
zonneveld best logo Als projectontwikkelaar kan ik niet aan de zijlijn blijven staan, dat is gelukkig ook niet gebeurd. Samen hebben we een prachtige oplossing neergezet, waar ik erg trots op ben!
Gerald van Kessel Projectontwikkelaar
Zonnepanelen: 19.196 Oppervlakte: 57.588 m2
Logo MAG45 Ik heb Zonnestroom Nederland ervaren als een goede partij. De communicatie was goed en de ervaren overlast minimaal!
Peter Vlemminx
Zonnepanelen: 1.600 Oppervlakte: 4.780 m2

Wij geven energie aan:

Meest gelezen artikelen

Lees meer in onze kennisbank arrow right dark