Check of je in aanmerking komt voor de laatste subsidieronde voor zakelijke zonnepanelen (SDE+)

Goed nieuws! Op 17 maart 2020 is er nog 1 laatste toekenningsronde voor de SDE+, dé subsidie voor zakelijke zonnepanelen. In tegenstelling tot de opvolger van deze subsidie, ligt er aanzienlijk meer focus op zonnepanelen, waardoor de kans op een toekenning groter is.

Nog meer goed nieuws! Afgelopen dinsdag kondigde minister Wiebes aan twee miljard euro extra beschikbaar te stellen in deze subsidieronde.

De opvolger van de SDE+, de SDE++, is namelijk meer gericht op het maximaliseren van CO2-reductie. Dat betekent dat er veel meer concurrentie is, waardoor de kans op een toekenning bij SDE++ daalt. Dit is de allerlaatste mogelijkheid om te profiteren van de gunstige voorwaarden van de SDE+.

Waarom nu SDE-subsidie aanvragen?

check De SDE+ subsidie stopt in huidige vorm
check De kans is nu groter dat je een toekenning krijgt voor zakelijke zonnepanelen dan bij de opvolger van de SDE+
check De laatste aanvraagronde waarin SDE+ subsidie aangevraagd kan worden opent op dinsdag 17 maart om 9.00 uur
check Wij kunnen de aanvraag voor je regelen (voor de deadline), gratis en vrijblijvend
laatste sde ronde

Waarom Zonnestroom Nederland de aanvraag laten doen?

  • Het aanvragen is een lastige klus en veel werk: wij hebben de ervaring om het voor je te regelen.
  • We vertellen je gratis en vrijblijvend of je subsidie kunt krijgen: je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen.
  • Wij regelen de aanvraag voor je (voor de deadline), gratis en vrijblijvend

Wat is de SDE+?

De SDE-subsidie vergoedt het verschil in de kostprijs van goedkopere grijze stroom ten opzichte van duurdere groene stroom. Oftewel: met de SDE heb je groene zonnestroom voor de prijs van grijze stroom. Dat maakt het een ontzettend interessante subsidie als je nadenkt over zakelijke zonnepanelen. Je begint gelijk met het besparen van geld en energie!

Voorkom dat je de SDE+ subsidie misloopt

Er zijn regelmatig bedrijven die een aanvraagronde missen. Meestal omdat ze de hoeveelheid tijd die het kost om de aanvraag voor te bereiden en in te dienen, onderschatten. Tot voor kort was het missen van een aanvraagronde geen enorm probleem: een half jaar later was er weer eentje. Maar omdat de SDE+ in zijn huidige vorm stopt, is het probleem nu wel groter. Mis je deze laatste ronde, waarin er nog veel focus ligt op zonnestroominstallaties, dan moet je later meedoen met de SDE++. Hierin is de concurrentie met andere projecten veel groter, waardoor de kans op een toekenning kleiner wordt. Mis deze kans dus niet!

Klanten beoordelen ons met een 9.0