Interesse of een vraag? Bel direct met onze experts via 085-0655480

adviseurs roel erik sem harmen 2 300x124

De hoogste kwaliteit

Zonnepanelen zijn booming, dus kun je er donder op zeggen dat er veel aanbod is. Nog een zekerheidje is dat er ontzettend veel troep geproduceerd wordt. Maar de allerbelangrijkste zekerheid? Dat je bij Zonnestroom Nederland zeker weet dat we de allerhoogste kwaliteit producten gebruiken.

Marathon in recordtijd

Het is geen sprint maar een marathon, die overgang naar nieuwe energie. Maar dankzij de hoge kwaliteit van ons werk en de producten die we gebruiken, loop je die marathon wel in recordtijd.

Onafhankelijke inspectie

Elk project waar we aan werken wordt door een onafhankelijke partij geïnspecteerd. Zo garanderen we niet alleen de veiligheid, maar ook de hoogste kwaliteit.

Altijd volgens Scope 12

We bouwen alles volgens de Scope 12-richtlijnen, dus je weet zeker dat de installatie goedgekeurd wordt, veilig en eenvoudig te verzekeren is.

Veiligheid boven alles

Het werd hierboven al genoemd, maar herhalen kan geen kwaad: veiligheid is 1 van onze speerpunten. Niet alleen de veiligheid tijdens de bouw, op het dak. Ook de veiligheid van jou en je medewerkers zodra de installatie in bedrijf is. We werken er bovendien aan om ons VCA**- en ISO9001-certificaat te halen.