Interesse of een vraag? Bel direct met onze expert Roel via 085-0655480

Roel Lok

Word producent van uw eigen zakelijke zonne-energie!

Heeft jouw bedrijf een groot dak? Verbruik je veel stroom? Lees dan hier waarom zonnepanelen zeer waarschijnlijk de beste investering zijn die jij op dit moment kan doen.

Wist je dat het rendement op een investering in zonnepanelen wanneer je het slim aanpakt al snel boven de 10% uitkomt? En dat terugverdientijden tussen de zes en acht jaar tegenwoordig eerder regel dan uitzondering zijn?

Zonnepanelen op dak bedrijf

Je bespaart direct op jouw energiekosten

Zelf opgewekte zonne-energie hoef je niet meer in te kopen bij jouw energieleverancier. Dit scheelt direct in de vaste lasten en je bent tevens minder afhankelijk van stijgingen in de stroomprijs.

Je ontvangt 30% belastingkorting op de aanschaf van zonnepanelen

Dankzij een aantal fiscale voordelen kunnen bedrijven hun investering in zakelijke zonnepanelen snel terugverdienen. Bedrijven mogen namelijk tot 169,5 procent van hun investeringen in duurzame energie binnen twee jaar aftrekken. In de praktijk betekent dit dat je tot 30% van jouw investering in zonnepanelen kan terugkrijgen via de Belastingdienst.

Je kunt gebruik maken van de aantrekkelijke SDE++ subsidie

Er zijn diverse stimuleringsmaatregelen zoals de aantrekkelijke SDE++ subsidie. In 2020 stelt de overheid 5 miljard SDE++ subsidie beschikbaar aan bedrijven die willen investeren in duurzame energie zoals zonnepanelen.

Je onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Met zonnepanelen onderneemt je duurzaam en maatschappelijk verantwoord en draagt jij bij aan een schoner milieu.

Wij adviseren jou graag over de opties en mogelijkheden en wat het beste past in jouw geval. Je kunt een persoonlijk plan op maat voor jouw bedrijf aanvragen waarin wij berekenen hoeveel rendement je krijgt op een investering in zonnepanelen in jouw specifieke situatie.