Zakelijke zonnepanelen zijn naast een duurzame keuze natuurlijk ook een interessante investeringsoptie voor een bedrijf, organisatie of vastgoedbeheerder. Het rendement is namelijk behoorlijk groot!

Eigen of vreemd vermogen?

Een zonnestroominstallatie kost natuurlijk geld. Of je dat nu betaalt met eigen vermogen, kort vreemd vermogen of lang vreemd vermogen: de vraag is of de investering het geld waard is. 

Aan de hand van diverse blogs en rekenvoorbeelden geven we je een duidelijk beeld van het financiële plaatje rondom zakelijke zonnepanelen. 

Financieringsmogelijkheden

Naast het uitwerken van het financiële plaatje, laten we je ook graag zien welke financieringsopties je hebt. Denk bijvoorbeeld aan dakhuur, lease of een financiering om het zelf te bekostigen.

Goed om te weten: Zonnestroom Nederland helpt je ook bij het zoeken naar een passende financieringsmogelijkheid. Dus ook als je nu nog niet weet hoe je je zonnestroominstallatie gaat bekostigen, zijn we er voor je. Ook zorgen we voor alles rondom advies en aanvraag van subsidies, vergunningen en de installatie van je zonnepanelen.

Dankzij onze uitgebreide leasemogelijkheden kun je trouwens ook profiteren van de voordelen van zonnestroom als je geen zak met geld hebt liggen.

Nieuwste artikelen

Ga terug naar de kennisbank