Laat je energietransitie zien met onze Energy Signage

Geef beeld aan je verduurzaming

Vaak zien bezoekers niet dat u een zonnestroominstallatie heeft laten aanleggen of dat u hiermee bezig bent. Jammer, want laten zien dat je meedoet in verduurzaaming is een slimme zet. Daarom hebben wij Energy Signage ontwikkeld. Hiermee laat je bezoekers op een aantrekkelijke en interactieve manier zien wat je plannen zijn of wat de de impact is van je voltooide zonnestroominstallatie.

De zuil

Het beeldscherm is verwerkt in een kwalitatief hoogwaardige zuil.
Deze is gemaakt van hout en volledig afgewerkt aan de zijkanten en de bovenkant.
Hierdoor is alle hardware beschermd maar ook netjes weggewerkt. Alles steunt op een stalen voet waardoor de zuil stevig op zijn plek staat. De zuil heeft een afmeting van 109 cm breed, 220 cm hoog en 19 cm diep. Deze wordt aan de voorkant bedrukt met een full-colour wrap om de content nog meer kracht te geven. In overleg kun je kiezen uit meerdere ontwerpen voor de wrap welke wij aanpassen aan jullie huisstijl.

Prijzen

Voor het verkrijgen van een Energy Signage heb je te maken met eenmalige kosten en een maandelijks bedrag voor het abonnement:

Aanschaf: € 4200,- exclusief BTW

Abonnement: € 40,- per maand exclusief BTW
Service, softwarelicenties, contentmanagement en internetverbinding middels 4G

Cijfers in verbeelding

Absolute cijfers over wat er is opgewekt zeggen vaak niet veel. Daarom drukken we de cijfers relatief uit: zoals hoeveel bomen je hebt bespaard door zonnestroom of hoeveel elektrische auto’s je kunt opladen.

Vele content mogelijkheden

Samen denken we na over wat we op het scherm willen tonen. Hierbij kan je denken aan: dronefoto van de zonnepanelen, bedrijfsvideo, foto’s, promo van producten/diensten en natuurlijke cijfers van de opbrengst van je prachtige installatie.