Laden terwijl je wacht

Solarcarports: meer dan 10% rendement!

Solarcarports zijn de perfecte manier om te verduurzamen als je dak niet geschikt is voor zonnepanelen, maar je wel een parkeerterrein bij je bedrijf hebt. Door je zelf opgewekte groene stroom direct te gebruiken om elektrische auto’s mee op te laden, sla je twee vliegen in een klap.
De grootste voordelen van een zonnecarport:
check Toch groene stroom van zonnepanelen, ook zonder geschikt dak
check Verlaging van je energiekosten, hoog rendement op investering
check Eenvoudige laadmogelijkheden voor elektrische voertuigen
Gratis adviesgesprek aanvragen arrow right
Gratis adviesgesprek aanvragen arrow right
Carport met zonnepanelen

Solarcarports

Iedereen moet en wil verduurzamen. Vaak ligt de aanschaf van zonnepanelen dan voor de hand. Maar wat als je dak niet geschikt is voor zonnepanelen? Dan moet je op zoek naar alternatieven.

Heb je een parkeerterrein bij je bedrijfspand? Dan zijn zonnecarports de perfecte manier om te verduurzamen. Simpel gezegd laat je overkappingen bouwen boven de parkeerplaatsen, waar je vervolgens zonnepanelen op plaatst. Zo profiteer je van zelf opgewekte groene stroom en ben je minder afhankelijk van de grillen van je energieleverancier.

De voordelen van zonnecarports

Laat je solarcarports op je parkeerterrein aanleggen, dan profiteer je direct van een aantal voordelen:

  • Je wekt groene stroom op met de zonnepanelen boven de parkeerplaatsen.
  • Je hoeft minder stroom in te kopen en bespaart dus op je energielasten.
  • Solarcarports dragen bij aan een beter energielabel.
  • Auto’s staan minder vaak op te warmen in de brandende zon.
  • Een zonnecarport geeft je bedrijf een duurzaam karakter.
  • Je creëert eenvoudig extra laadmogelijkheden voor elektrische auto’s.

Investeren loont!

Er komen steeds meer verplichtingen om te verduurzamen. Het verbeteren van je energielabel en het aanbieden van laadmogelijkheden op je parkeerplaats zijn daar goede voorbeelden van. En hoewel niemand blij wordt van dit soort verplichtingen vanuit de overheid, hoeft het in dit geval geen probleem te zijn. Met een investering in solarcarports haal je in bijna alle gevallen namelijk een rendement van meer dan 10%!

Ben je benieuwd hoe de businesscase er voor jouw bedrijf uit kan zien? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we een gratis adviesgesprek waarin we de businesscase voor je uitwerken. Zo weet je precies wat er mogelijk is, voordat je zomaar ergens je handtekening onder zet!

Kost niks, helpt een hoop

Adviesgesprek aanvragen arrow right
check Inzicht in de businesscase
check Antwoord op al je vragen
check Geen kosten of verplichtingen

Wij worden beoordeeld met een 9,6

Beoordelingen van echte mensen en echte bedrijven. Je mag ze van ons nabellen!

Kwekerij Driezum fase I en II

Een bedrijf waar het prettig zakendoen mee is. Een goede keuze, goed overleg en uitleg. Met als resultaat een park van ca. 8.000 panelen welke snel gebouwd is en nu met 100% tevredenheid draait.
Romkje de Hoop
Zonnepanelen: 7.680 Oppervlakte: 17.000 m2
tetrapak Van de dakberekening tot de subsidieaanvraag is alles heel goed verlopen. Zonnestroom Nederland heeft zich perfect aan alle gemaakte afspraken gehouden en het resultaat mag er zijn!
Bart Tenfelde Technisch Projectleider
Zonnepanelen: 5.800 Oppervlakte: 20.000 m2
caltra logo Er was steeds duidelijke uitleg en documentatie. De bouwploeg die de installatie realiseerde was erg vriendelijk, geen klachten over. Naar mijn idee is er goed doorgewerkt.
Daniëlle van Nes
Zonnepanelen: 452 Oppervlakte: 1.500 m2
gevelelementen noord holland Prettig bedrijf om mee samen te werken. Zeer professioneel en keurig op planning. Alle werkzaamheden zijn vooraf netjes doorgesproken en overlegd. Ook tijdens de uitvoering werd goed gecommuniceerd en is alles soepel verlopen.
Robert Olie Ass. Productieleider
Zonnepanelen: 1.640 Oppervlakte: 7.500 m2
Logo Lutten Levert site Goede communicatie tijdens de bouw en transparantie in de kosten en in de communicatie richting de onderaannemers. Zeker een betrouwbare partner die ik van harte kan aanbevelen.
Gerwin Veltink
Zonnepanelen: 5.956 Oppervlakte: 10.000 m2
zonneveld best logo Als projectontwikkelaar kan ik niet aan de zijlijn blijven staan, dat is gelukkig ook niet gebeurd. Samen hebben we een prachtige oplossing neergezet, waar ik erg trots op ben!
Gerald van Kessel Projectontwikkelaar
Zonnepanelen: 19.196 Oppervlakte: 57.588 m2
Logo MAG45 Ik heb Zonnestroom Nederland ervaren als een goede partij. De communicatie was goed en de ervaren overlast minimaal!
Peter Vlemminx
Zonnepanelen: 1.600 Oppervlakte: 4.780 m2

Wij geven energie aan:

Meest gelezen artikelen

Lees meer in onze kennisbank arrow right dark