Wat staat er in een adviesrapport op maat?

Bij Zonnestroom Nederland kun je een adviesrapport aanvragen waarin we je laten zien hoe een zakelijke zonnestroominstallatie er voor jouw bedrijf uit kan zien. We onderzoeken onder andere de technische haalbaarheid en schetsen het financiële plaatje.

Je betaalt niks voor het adviesrapport en zit nergens aan vast. Zie het als onze manier om de wereld een beetje beter te maken: door je te laten zien wat zakelijke zonnestroom voor jou kan betekenen.

Direct aanvragen

Dit staat er allemaal in een gratis en vrijblijvend adviesrapport:

Volledige businesscase met rendement, kosten en opbrengsten

De kern van het adviesrapport is een uitgewerkte businesscase. Je wilt per slot van rekening weten welk rendement je kunt halen met de investering in een zakelijke zonnestroominstallatie. Aan de hand van jouw input laten we je precies zien hoe groot de investering is en welke subsidie- en inkomensstromen er daarna gaan lopen.

Technische uitwerking gebouw en aansluitwaarde

Een zakelijke zonnestroominstallatie is maatwerk, want bijna elk gebouw is uniek. Daarom bedenken we een zonnestroominstallatie die precies bij jouw situatie past. En daar komen veel variabelen bij kijken, zoals de oriëntatie van het pand ten opzichte van de zon, de aansluitwaarde en eventuele obstakels of zaken die schaduw veroorzaken.

Met een gedetailleerde 3D-simulatie van je gebouw berekenen we onder andere het vermogen dat we op je dak kunnen plaatsen en hoeveel stroom die installatie de komende jaren op kan wekken.

Alle subsidies waar je recht op hebt

De overheid heeft verschillende subsidies bedacht die de aanschaf van een zakelijke zonnestroominstallatie interessanter maken. Op welke subsidie je recht hebt, hangt ook weer van een aantal specifieke factoren af. In het adviesrapport zie je precies welke subsidies voor jou gelden en wat ze je opleveren.

Indicatieve kostprijs zakelijke zonnestroominstallatie

Natuurlijk wil je ook weten wat je zakelijke zonnestroominstallatie gaat kosten. Daarom geven we je in het adviesrapport alvast een indicatieve kostprijs. Besluit je met ons te gaan samenwerken, dan gaan we je wensen en eisen nog verder uitwerken en stellen we de prijs vaak nog iets bij. Maar met het adviesrapport op maat heb je al wel een duidelijk beeld van dat wat een zakelijke zonnestroominstallatie je gaat opleveren.

Zonnestroom adviesrapport voor uw bedrijf?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie, vraag vandaag nog een gratis adviesrapport aan. Persoonlijk adviesrapport aanvragen (gratis) Of bekijk eerst een voorbeeld van een adviesrapport

Veel gestelde vragen over het adviesrapport op maat

Waarom is een adviesrapport gratis?

Om klanten te werven, kunnen we veel geld uitgeven aan dure tv-reclames of etentjes met klanten in veel te sjieke restaurants. Maar wij laten liever concreet zien waar we goed in zijn: rendabele zonnestroominstallaties aanleggen en bedrijven daarover adviseren. Zodat we jou direct al helpen in plaats van paaien met lekker eten.

Welke informatie hebben wij nodig?

Om een adviesrapport op maat te maken, hebben we de volgende gegevens van je nodig:

  • Naam bedrijf
  • Adresgegevens gebouw
  • Stroomverbruik per jaar
  • Kale stroomprijs piek/normaal per kWh
  • Kale stroomprijs dal per kWh
  • Voorkeur koop/lease
  • Soort aansluiting. Die staat op correspondentie van je netbeheerder. Kom je er zelf niet uit? Stuur dan de jaarafrekening van je energiemaatschappij en een factuur van je netbeheerder naar info@zonnestroomnederland.nl.

Je kunt de gegevens hier achterlaten, dan gaan we direct voor je aan de slag.

Waarom hebben jullie zo veel informatie van mij nodig?

Omdat we je een zo goed mogelijk advies willen geven. Zonder deze gegevens is de uitkomst van een adviesrapport veel minder waardevol en kunnen we alleen in algemene zin iets zeggen. En dat vinden we zonde van de tijd, voor jou en voor ons.

Is jullie advies wel betrouwbaar?

Het is betrouwbaar, maar het is wel belangrijk om te beseffen dat het een eerste schets is. Bij vervolggesprekken werken we de plannen in meer detail uit. Zo komen we samen tot de best mogelijke installatie voor jouw specifieke situatie.

Qua opbrengst van de zakelijke zonnestroominstallatie hoef je je nooit zorgen te maken: we geven opbrengstgaranties bij de installaties die wij engineeren en bouwen.

Hoe snel krijg ik mijn adviesrapport?

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten, duurt het ongeveer 1 week tot je je adviesrapport krijgt.

Ben ik verplicht om bij jullie te kopen?

Nee. Het adviesrapport is vrijblijvend, maar we gaan wel graag met je in gesprek aan de hand van de uitkomsten.

Wie maakt het advies op maat?

Eerst gaan de tekenaars aan de slag, die simuleren het gebouw in 3D. Daarna werkt het technisch team de specificaties van de installaties uit. Nadat de technische kant is uitgewerkt, stellen onze financiële experts de bijbehorende businesscase op.

Waar kan ik een advies op maat aanvragen?

Op https://www.zonnestroomnederland.nl/advies-op-maat/

Zonnestroom adviesrapport voor uw bedrijf?

Ontdek wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie, vraag vandaag nog een gratis adviesrapport aan. Persoonlijk adviesrapport aanvragen (gratis) Of bekijk eerst een voorbeeld van een adviesrapport